Antikorrupsjonskonferansen er fullbooket

Antikorrupsjonskonferansen er et unikt samarbeid mellom arrangørene: ØKOKRIM, Transparency International Norge, PwC og Advokatfirmaet Selmer. Konferansen har som formål å sette fokus på utviklingen nasjonalt og internasjonalt og de viktigste tiltakene innen antikorrupsjonsarbeidet. I tillegg er initiativet ment å styrke samarbeidet mellom private virksomheter, offentlig sektor, bistandsorganisasjoner, NGOs og andre aktuelle aktører når det gjelder dette svært dagsaktuelle risikoområdet.

Konferansen passer for representanter for alle virksomheter og organisasjoner som står overfor korrupsjonsutfordringer og som arbeider med å forebygge og avdekke korrupsjon.

Todagerskonferansen inkluderer festmiddag første dag og gir deg faglig påfyll, inspirasjon og muligheten til å bygge nettverk. Konferansen bidrar til viktig kompetanseheving om temaet og passer for alle virksomheter som står overfor korrupsjonsutfordringer, eller som arbeider med å forebygge eller avdekke korrupsjon.

Foredragsholdere og paneldeltakere er nasjonale og internasjonale eksperter og representanter for offentlige og private virksomheter. Vi får besøk av noen av de fremste amerikanske ekspertene innen antikorrupsjon og FCPA, en tidligere ledende representant for CIA i Kina, nå rådgiver for internasjonale selskap, Transparency Internationals forskningsdirektør i Russland, ØKOKRIM-sjefen, representanter fra FN og Verdensbanken, toppledere og sentrale compliance-medarbeidere i flere sentrale norske virksomheter, samt andre fremstående eksperter innen antikorrupsjon.

Konferansen er nå fullbooket.

Les mer her her.

Last ned vedlegg: Program, Antikorrupsjonskonferansen 2014